Wat is Reiki?Reiki is 't Japanse woord voor die universele levensenergie. Die energie dient te stromen.
Universele levensenergie is doordrenkt in al het leven hier op aarde: het is de energie die wij dagelijks nodig hebben om te leven, om ons lichaam gezond te houden en om onze geest en ons gevoelsleven te ontwikkelen. Reiki kan omschreven worden als liefdevolle aanraking. Het is een eenvoudige en effectieve behandelmethode waarin door middel van handoplegging wordt gewerkt. Reiki energie werkt altijd, ook wanneer je er niet in gelooft of het niet begrijpt.
Ik geef Reiki volgens de traditionele Usui methode. Dr. Mikao Usui is degene die eind 19e eeuw de Reiki methode heeft herontdekt en verder tot ontwikkeling gebracht.


Wat kan Reiki voor uitwerkingen hebben?


Reiki versterkt de creativiteit en verruimt het bewustzijn, waardoor je zekerder in het leven komt te staan. Reiki geneest niet, maar zet je aan tot zelfgenezing en zelfinzicht. Bovendien helpt Reiki bij het loslaten van emotionele problemen en blokkades en leer je beter luisteren naar je intuïtie. Maar Reiki is ook heerlijk ontspannend, dus een behandeling kun je ook nemen, om jezelf s lekker te verwennen en te kunnen genieten.

 


Voor wie is een Reiki behandeling goed?


Dat is juist 't fijne van Reiki, Reiki is voor iedereen goed!
Voor mensen (volwassenen EN kinderen) die vastlopen in 't dagelijks leven, niet goed met hun gevoelens overweg kunnen, blokkades of spanningen hebben etc…
Maar ook voor mensen die zich “goed” voelen, maar gewoon lekker een uurtje willen ontspannen.
Reiki doet nooit kwaad en werkt altijd positief!


Reiki behandeling


De behandeling zelf duurt 50-60 minuten. Omdat de handoplegging door alle materialen heen gaat, kun je dus gewoon je kleding aanhouden. Ik werk met een (massage) tafel, waar de cliënt op ligt, omdat dat de meest ontspannen houding is voor diegene.

De behandeling kost 40 euro.

 


Laatste tweets

Contactgegevens

Audrey Smits
info@audreysmits.com

Voor meer actuele informatie over mij en wat ik doe, neem eens een kijkje op mijn Facebook-pagina.