Corona

    Lieve mensen, zoals bij jullie allemaal is alles op t moment anders dan we zouden willen en iedere dag verandert er weer meer. De zanglessen zijn tijdelijk gestopt, de repetities die in volle gang waren voor onze show STARS ON STAGE , zijn stilgelegd en een aantal optredens zijn ook al geannuleerd.
    Het voordeel van thuis zitten; focus op jezelf en je naasten…. En omarm de muziek! Luister lekker naar nieuwe of inspirerende nummers, repeteer thuis.. nu heb je ook de tijd om de teksten uit je hoofd te leren . ; )
    Bij deze wil ik jullie vragen goed op elkaar en jezelf te passen . ben voorzichtig en veeg alle waarschuwingen niet onder de tafel maar ga er serieus mee om! We zien of horen elkaar snel! X

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *